RO Study
👤
Falexia448
Falexia448
10-12-2022
Fizică
a fost răspuns
Vă rog, ajutor!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Și Eu Câteva Enunțuri În Care Numeroasele "șapte " Și "al Șaptelea " Cu Valoare Adjectivala Sa Aibă Funcția Sintactice De Atribut Adjectivala! Urgent
Alcatuiți Propoziții Cu Pronumele Personale ^^eu^^, ^^dânsul^^ Și Cu Grupele Pronume-verb ^^ne-am^^ Și ^^i-a^^. Repede, Vă Rog :3
Poezia Vestitorii Primaverii De G Cosbuc Intrebare :Ce Actiuni Specifice Oamenilor Le Sunt Atribuite Pasarilor? Dar Codrilor?
Un Ziarist Doreste Sa Stie Reactia Cititorului Si Iti Adreseaza Cateva Intrebari Referitoare La Textul Voinicul De Emil Garleanu : 1) Care Personaj Te-a Impresi
Un Muncitor Realizeaza La String 34 Piese Pe Zi,iar Cei Doi Colaboratori Ai Sai, Unul Lucrează Cu 6 Piese Mai Mult Pe Zi,iar Celalalt Lucrează Cu 7 Piese Mai Pu
1)Cand A Avut Loc Intrarea Domnului In Ierusalim? 2)Cum A Fost Primit Iisus In Ierusalim?De Ce Il Intampina Astfel Poporul In Ierusalim? 3)Cum Isi Aratau Oameni
Descrie Un Peisaj Din Memorie,eventual,dupa O Excursie In Sinul Naturii,folosind Timpul Petrecut.utilizeaza Cit Mai Multe Epitete,comparatii.Prezinta Mai multe
Daca Inmultesc Un Nr Natural Cu 4 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Am Aduna Pe 537 La Acel Numar .Care Este Numarul
Cine Ma Ajută Şi Pe Mine ? Dau Coroană !
Afla Suma Dintre Doimea Nr 320 Si Jumatatea Nr 420?