RO Study
👤
DCnu
DCnu
10-12-2022
Matematică
a fost răspuns
x-7/7=y-23/23 => X/7=? SI X/Y=?
va rog, e urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ofer Coroana Si Puncte
Ecrivez Un E-mail A Votre Ami(e) Francais(e) Pour Lui Parler D'une Journee Habituelle Dau Coroană Inima Și 5 Stele Promit Am Nevoie Urgent In 10 Minute!!!!vă R
35. Suma Dintre Triplul Primului Număr Şi Dublul Celui De Al Doilea Număr, Împărțită La 24 da Câtul 18 Şi Restul 16. Raportul Între Diferența Dintre Triplul Pr
3 Cum Se Face Aceasta Problema
- Bunica Are 3 Nepoţi. George Este Cel Mai Mic, Iar Maria Are Cu 2 Ani Mai Mult Decât George Şi Cu 4 Ani Mai Puțin Decât Paul. Ştiind Că Toţi Nepoţii La Un Loc
VA ROG MUUUULT DE TOT AJUTOR SUNT LA UN CONCURS AM NEVOIE RAPID Un Corp De Masă M Este Deplasat Uniform Pe Un Plan Orizontal Sub Acțiunea A Două Forțe F1 = 80
Am Nevoie De Ajutor Clar
La O Masă Rotundă, Brainy Ștrumf Observă Că Este Al Doisprezecelea Dacă Începe Numărătoarea De La Papa Ștrumf Spre Stânga Lui Și Tot Al Doisprezecelea Dacă Înce
Reprezintă Fracțiile Pe Segmentele De Dreaptă Apoi Compară Fracțiile Și Scrie Semnul Corespunzător
1 Lucrați În Grupe De 4 - 6 Elevi. Trageți Mai Întâi La Sorți Bilețele Pe Care Se Află Următoarele Cuvinte: Detergent, Smartphone, Bicicletă , Supermarket, Libr