RO Study
👤
Ale775
Ale775
10-12-2022
Engleza
a fost răspuns
Tot va rog, dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nevoie Urgent De Ajutorul Vostru Am O Tema La Roamna Sa Fac O Poveste Creatie Proprie Despr Noroc Si Ghinion Cu Personaje Ceva Gen ''Doua Loturi '' .va
IN Cercul Cu Raza De 6 Cm Se Inscrie Un Triunghi Dreptunghic Isoscel. Care Este Aria Triunghiului Si Cum Se Calculeaza?
Ce Se Intampla Cu Plantele Inmugurite Daca Vine Gerul?
12 5 5 3 2(-10) :(-100) +(-49) :343 +(-10) = 10 3 7 6 12
,,Ca Domn Al Unei Ţări Situate în Prima Linie A Confruntărilor Dintre Creştini Şi Otomani Şi Care Cunoştea pretenţiile Tot Mai Împovărătoare Ale Porţii Otomane,
De Ce Patrulaterul Are O Singura Dreapta Colineara????ce Inseamna As Vrea Un Raspuns Repede!!!! ] Si..Raspunsul Corect Il Marchez Ca Cel Mai Bun!!!!!!!!!! :) :)
Suma A Trei Numere Este 127.Daca Adunam Pe Rand, Ficare Dintre Aceste Trei numere Cu Acelasi numar ,obtinem 55,50 Respectiv 67.Care Sunt Cele Trei Numere ?
Varsta Tatalui Meu Si A Mamei Insumeaza 60 De Ani,iar A Mea Si A Mamei 36 De Ani.care Este Varsta Fiecaruia Daca Suma Varstelor Este De 68 De Ani
Am Nevoie De Informatie:Expuneti-va Punctul De Vedere Cu Privire La Integritatea Republicii Moldova.
Din 60 L Lapte Se Obtin 40 L De Frisca. Ce Cantitate De Frisca Se Obtine Din 150 L De Lapte?