RO Study
👤
Teodoraandmunteanu
Teodoraandmunteanu
09-12-2022
Chimie
a fost răspuns
DAU COROANA REPEDE VA ROG!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este & Redactează Un Text Creativ De 10-12 Rânduri, În Care Să Folosești Trei Cuvinte Alese De Tine Din Textul „,Legenda Păpădiei". Nu Uita Să Subliniezi Cu
4. Din Cel Mai Mic Număr Scris Cu Trei Cifre Diferite Scad Produsul A Două Numere Secutive Şi Obțin 46. Care Este Suma Celor Două Numere?
Informații Despre Haine Pls
Tradu Următorul Text În Franceză:Mie În Timpul Liber Îmi Place Să Desenez,pictez,să Urmăresc Desene În Limba Engleză.Îmi Place Foarte Mult Să Mă Plimb Cu Trenul
O Persoana Harnica A Strans 23493 Lei Pe O Perioada De 25 Ani. Daca In Primii 7 Ani Rata Anuala A Dobanzii Este De 11% Compusa Lunar, In Urmatorii 10 Ani Rata A
Fie A(-8;3);B(7;-3);C(-7;-2);D(1;4 )demonstrati Ca Punctele A,B Si Mijoocul Seg CD Sunt Coliniare Dau 80 De Puncte+coroana
8. Într-un Cilindru Circular Drept Cu Raza De 5√3 Cm Este Înscris Un Con Circular Drept, A Cărui Arie Laterală Este Egală Cu Aria Laterală A Cilindrului. Pentru
Irina A Construit Un Triunghi Dintr-o Bucată De Sârmă De 66 Cm. Cât Măsoară Fiecare Latură A Triunghiului Știind Că Lungimile Acestora Sunt Reprezentate De Nume
2 Fie Triunghiul Echilateral ABC Cu Perimetrul De 21 Cm. Dacă M Este Mijlocul Laturii AB, Iar N - Al Laturii AC, Aflați Lungimea Segmentului MN. Rezolvare:
Ajutor Va Rogggg!????!!!