RO Study
👤
Carmenneica96
Carmenneica96
08-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Mă ajută cineva va rog frumos
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Impartire, Diferenta Dintre Deimpartit Si Rest Este 133 Si Diferenta Dintre Cat Si Impartitor Este 12. Atunci Suma Catului Cu Impartitorul Este Egala Cu.
Determinați Numărul Natural X Pentru Care Fiecare Din Fracție Următoare Sunt Supraunitare 4 Supra X
Vă Rog Ajutați.mă Repede
FieFie Triunghiul ABC Asemenea Triunghiului MNPcu Raportul De Asemănare 3 Supra 4 .Dacă AB Este Egal Cu BC Și Este Egal Cu 6 Cm ,AC=9cm Iar AB≤NP.Calculează Per
Fie X Un Numar Real Diferit De Zero. Rezultatul Calculului (16x^2+4x^2+5x^2): (5x) Este Egal Cu .........^=la Puterea
Va Rog Mult Mult Am Lipsit De La Lecție Ca Rog Frumos Să Mă Ajutați Coroniță Și 70 De Puncte ❤️
La O Împărțire Împărțitorul Este Opt Câtul Este 14 Iar Restul Este 6 Află Deîmpărțitul Apoi Suma Dintre Deîmpărțit Și Împărțitor Dau Coroana Și Puncte Va Rog
1) O Persoana A Depus La Banca 6000 Lei.Ce Suma A Primit Dupa Un An Stiind Ca Rata Dobanzii A Fost 5%? 2) O Suma De 1500 Lei A Fost Depusa La O Banca Si Dupa Un
"Știe-Tot" E Cuvant Compus Sau Derivat?
A={1;-3 Supra 2; Radical Din 3; 5+radical Din 4;0; 9 Supra 4 Totul Sub Radical Scrieti Elementele Mulțimii A