RO Study
👤
Ricardocotelea1784
Ricardocotelea1784
08-12-2022
Chimie
a fost răspuns
Dau coroana va roggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Ziua. Am Nevoie De Cateva Versuri, Pentru O Manea De Craciun Pe Gama La Minor. 5 Strofe+1 Refren. Sa Fie Trista, Neliniste,nu Simti Magia Sarbatorilor. Gen
II. FISA 1 .**.** Stelele Sunt Diamantele Celor Şapte Ceruri. Textul Descriptiv Literar. Tabloul In Y 1. COLŢUL CUVINTELOR 1. Alcătuiește Câte Un Enunţ Potrivit
ANALIZA PROFILELOR GEOMORFOLOGICE (Crasna) 1. Date Generale Privind Bazinul Hidrografic - Marime - Forma - Potentialul Denudativ (diferenta De Nivel) - Insemnat
Aflați Cifrele X Și Y Știind Ca Numărul 1x5y4 Este Multiplu A Nr. 3 Și 4.
Am Nevoie De Ajutor Vă Rog La Toate Ex. Din Poză Vă Rog.Dau Coroană Și Toate Punctele Posibile.Răspunsurile Aiurea Sunt Strict Interzise.
6. În Figura Alăturată Este Reprezentată Prisma Triunghiulară Regulată ABCA'B'C' Cu AB = 12 Cm Şi BB'= 8 Cm. Punctul Meste Mijlocul Laturii AB. A) Calculează Ar
Ce Parte Dintr-o Oră Reprezintă 10 Minute ? Dar 45 Minute ? Dau Coroana Urgent !!
La Acesta Să Mă Ajutați!
1. Completați În Căsuța Alăturată Fiecărui Enunt Litera A, Dacă Propoziția Este Adevărată Şi Litera F, Dacă Propoziția Este Falsă:
Despre Evaluarea Potențialului Ecologic Din Parcul Național Munții Rodnei, Explicați: 1. Localizarea Geografică Și Localizarea Biogeografică A Arealului Analiza