RO Study
👤
Dariazamfir6872
Dariazamfir6872
08-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Arătați că 5-3×(1+1 supra 3)=1.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Timpul Unei Inspiraţii Normale, Presiunea Aerului Din Plămâni Creşte Peste Valoarea Presiunii Atmospheric???
Trobleshooting 1.Press Power And Turn The Washer Off 2.unplung The Wosher.If You Cannot Unplung The Wosher Power The Wosher Off And Trip The Circuit Breaker. 3.
11 X {25+7 X [24-(6 X 9-51)+2]-145}+304=
Scrieti Cinci Cuvinte Care Vi Se Par Reprezentative Pentru Cea Ce Inseamna , In Viziunea Voastra ACASA
Scrie O Compunere In Care Sa Ti Imaginezi Cum Ar Arata Lumea, Daca Toti Oameni Ar Ramane Copii Pentru Totdeauna .Urgent ,imitrebuie Pana La Ora 14 Azi
Rezolvati Ecutia:(a:15)7-23=68
Buna! Am O Problema La Fizica Pe Care Nu Prea Stiu Sa O Rezolv. Cerinta Este Urmatoarea: Randamentul Unui Plan Inclinat Este Egal Cu 75%. Cunoscand Valoarea Coe
Alcatuiti O Propozitie In Care Sa Aveti Un Complement Circumstantial De Loc Si O Locutiune Adverbiala
Scrie Explicatia Potrivita Pentru Aceste 2 Expresii: 1) ,,sunt O Pisica De Rasa Pura" 2) ,,ce-i Drept" P.S. Dau Coroana.
Heeeeelp 25) M-am Gandit La Un Numar. L-am Inmultit Cu 4, Am Scazut Din Produsul Obtinut Catul Numerelor 32 Si 4, Am Impartit Diferenta La 4, Am Adunat 6, Am Im