RO Study
👤
Severean0139
Severean0139
08-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor urgent vă rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indică Prin Subliniere Forma Corectă A Compuselor Din Propozițiile De Mai Jos Dana Are Mult Bun Simț/ Bun- Simt.îmbrăcăminte Anii Dovedește Bun-gust/ Bun Gust.î
Bună!Astăzi Am Dat Un Test La LB Română Și Aș Dorii Sa Știu Dacă Pentru Expresia ,,In Carne Și Oase" Că Sinonim Este Bine =>PrezentMULȚUMESC!
Instruction Unscramble The Sentences Correctly1.street /previous/Susan/wrongly/turned/the/in2.cowarly/policeman/behaved/a/in/The/way3.rain/it /when/sister/My/sl
Urgenta, Am Incercat Sa O Fac Si Nu Imi Iese, Poate Cineva Sa Imi Arate Cum Sa O Rezolv, Mersi! /** se Citesc N Cuvinte Si Pt Fiecare Se Citeste si Tipul Acestu
Ajutatimaaa Va Rog Mult
Rezultatul Calculului 5/4 + 4/3 - 1,5 Este Egal Cu : 6/5; 4/3; 11/9; 13/12.Vaaaaa Roggggg AjutorDau Coroană!!!!!!
2. Determinati Ultima Cifră A Numarului A =2 La Puterea 31 Plus 3 La Puterea 42 Te Rog Daniel
6. Scrieti Numarul:d) De 13 Ori Mai Mic Decat 3887
5. Rescrie Următoarea, Astfel Încât Să Conțină Un Predicat Verbal: „Salutare, Dane!
Va Rog Sa Raspundeti La: Ambarcatiune Usoara Cu Vele Era: Vaporul Cu Abur Caravela Carabiniera RASPUNS ALES: Numiti O Planta Adusa De Europeni Din America