RO Study
👤
Adelingalan06
Adelingalan06
07-12-2022
Matematică
a fost răspuns
100 puncte repede plss
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
As Dorii Ca Un Profesor Sa Imi Corecteze Acest Test De Antrenament, Multumesc! text 1 : Https://alba24.ro/wp-content/uploads/2022/04/EN_VIII_2022_Limba_si_liter
Buna Ziua! Intr-o Saptamana Am Bacul La Biologie Si Stau Foarte Prost,dau Din Anatomie Si Fiziologie Umana. Testele De Antrenament Te Ajuta Doar Sa Te Antrenezi
Cuvântul „dramatic” Este Corect Utilizat În Enunțul: a) Cursul Expediției S-a Modificat Dramatic Din Cauza Vremii. b) Vremea Se Va Îmbunătăți Dramatic În Următo
Identificați Tipurile Subordonatelor Din Frazele:1. ,,Îmi Aduc Aminte Cum Era El Atunci"2. ,,Mi-am Dat Seama Ca E O Persoana Interesanta"A Doua Sunt Aproape Sig
Va Rog Rezolvati !!!
Numere Amuzante:numara Din 3 In 3 De La 71 La 125 Numara Din 4 In 4 De La 82 La 150 Numara Din 5 In 5 De La 25
Pe O Banca Cu 5 Locuri Se Aseaza 5 Persoane. Care Este Probabilitatea Ca 3 Persoane Anumite Nimeresc Alături?
26 De Kg Cu 2lei Laptele.
7. Perimetrul Unui Pătrat Cu Latura De 1,2 Cm Este Egal Cu... Cm. 8. Aria Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 0,24 M Şi Lățimea Jumătate Din Aceasta Este Egalá Cu ..
1. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD Cu AC N BD = {0}. Simetricul Punctului A Faţă De Dreapta BD Este Punctul: A) B B)O C)C D)D