RO Study
👤
Bsjaheh
Bsjaheh
07-12-2022
Matematică
a fost răspuns
dau corona celui care o rezolva primul
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ce Mod Sunt :cântând ,o Sa Vina,de Scris,ar Merge,sa Povestesc ,priveste!,a Participa ,alergat
HEY Cine Ma Poate Ajuta Urgent Cu O Compunere In Limba Franceza Despre Craciunul In Franta.Va Rog Sa Nu Fie Luata Dupa Internet.Sa Fie De O Jumatate De Foaie A4
Accentueaza Corect Urmatoarele Cuvinte : Părăginit,coordonezerecomandari PreferateURGENTTT!!DAU FUNDA
Va Rog E Super Urgant Vreau Si Eu Un Roman De La Multi Ani Pentru O Prietena Dau Coroana Promit Numai Samil Faceti Lung
Alege Una Dintre Tematicile Dau Coroana
Secvența Surprinde Sosirea Lui Lica La Moara Cu Noroc Și Prima Întâlnire Dintre El Și Ghiță. În Același Timp, Instaurează Un Raport De Forte Între Cele Doua Per
Daca Am Format Un Sir De Numere Crescatoare In While ,cum Pot Sa Il Afisez In Ordine Descrescatoare ?
F(1)=1 Am Facut. La F(x)>x Am Luat O Noua Functie G Doar Ca Nu Stiu Pe Ce Interval Sa Fie Definita: Pe R Sau Pe R-{1} Ca Si In Ipoteza? Daca E Definita Pe R
Calculati Media Aritmetica A Numerelor Reale X Și Y În Următoarele CazuriX=3radical Din 8-radical Din 75 +2 Radical Din 80Y=radical Din 32+5radical Din 27 +3rad
1) Precizati Importanta Descoperiri Vaccinului Antirabic Si A Electricitatii. 2)Imaginati-va Un Dialog Cu Louis Pasteur In Care Sa Folosesti: Fermentatie,microb