RO Study
👤
Fuhcuhvih
Fuhcuhvih
07-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Repede, va rog!!!
Ex 6
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trecutul Și Viitorul S-au Întâlnit Întâmplător Pe Stradă. Alcătuiește Un Dialog De 8-10 Replici, Pe Care Ei L-ar Fu Putut Purta. Utilizează Minim Cinci Adverbe
Însusiri Pt Cuvintele:tineri,pălărie,ată,sărbătoare,geamantanul Fluiere , Zguduitura
Un Tânăr Plantează Pe Aleea Unei Grădini 20 De Pomi Pentru Un Pom Are Nevoie De 20 De Minute La Ora 7:30 Începe Să Planteze. Distanța Dintre Pomi Este De 6m. A)
Calculati ; (-2) La Puterea3 -(-5) La Puterea0+(-3) La Puterea4 (-3) La Puterea3+(-1)laputerea0-(-2)laputerea2+(-5)la Puterea2 4la Puterea3:(-2)la Puterea3+(-1)
O Propoziție În Care Cuvântul "Trandafir" Sa Fie În Cazul Nominativ, F.s Nume Predicativ
Comparati 25%din 12 Cu 12 % Din 25
Care Este Rolul Virgulelor In Enuntul "Myra, Interveni Tatăl Ei, Eyla Si Igor Au Aduc Fiecare Câte Un Porc Ca Să Te Ceara De Sotie".
Problema 8 Va Rog...Am Nevoie De Ajutor...acel Desen Din Dreapta Cred Ca Este Gresit Pt Ca Eu Lam Facut
Care Este Suma Lui Gausse La Puteri? Dau 20 De Puncte
Scrie Toate Numerele De Doua Cifre Care Au Pe Locul Zecilor Cifrrele Cuprinse Între 4si 7 ,iar Cifra Unităților Este 2