👤

1.Indică ipostaza în care apare Anne.
2.Selecteaza un paragraf care stârnește introspecția fetei.
3.Care sunt cele două ipostaze ale eroinei?
4.Preciazeaza una dintre dorințele Annei.
5. Indică modul în care fata considera că este perceputa de membrii familiei sale.
6.Realizează un portret al Annei (3-4 rânduri), valorificând informațiile din textul dat.
7.Noteză 2 trăsături care permit încadrarea textului într-unul memorialistic.
8. Justifică, într-un text de 5-8 rânduri, nevoia lui Otto Frank de a publica jurnalul unei fiicei sale.
9. Comentează, în 5-7 rânduri, secventa:" La unele pasaje am avut foarte clar impresia că scriitoarea îmi aducea mie reproșurile ei".
10.Explică, în 5-7 rânduri, semnificația afirmației:"Conștiința asta de sine nu mă părăsește niciodată".
11. Realizează un chestionar (10 întrebări) pe care să îl aplici colegilor/prietenilor/membrilor familiei cu scopul de a afla dacă aceștia au/ au avut un model în viață.
12.Scrie o narațiune,de 15-20 de rânduri,care sa aibă următoarea frază de început:"Știu exact cum aș vrea să fiu ,cum sunt în realitate".
13.Exprima-ți opinia, într-un text argumentativ de 15-20 de rânduri, despre afirmația:"Fiecare copil trebuie să se autoeduce ".
14. Scrie un text argumentativ,de 15-20 de rânduri, despre importanța scrierii cu rol terapeutic.

VĂ ROG MULT DIN SUFLET, SĂ VA DEA DUMNEZEU TOT CE VREȚI, VĂ ROG AJUTAȚI MĂ, DAU COROANĂ MULȚUMESC!​

1Indică Ipostaza În Care Apare Anne2Selecteaza Un Paragraf Care Stârnește Introspecția Fetei3Care Sunt Cele Două Ipostaze Ale Eroinei4Preciazeaza Una Dintre Dor class=