RO Study
👤
Ddami9060
Ddami9060
07-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Bună ziua vă rog frumos să mă ajutați
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Se Considera Paralelogramul ABCD Si M Si N Astfel Incat Vectorul AM= Vectorul MB Si Vectorul MD=3*vectorul MN. Calculati AM-> - CM-> + BN-> - BC->
1) Fie (Xn ) Un Sir Astefel Incat Xn=4n-3, Pentru Orice N ->N . Determinati Al Catalea Termen Al Sirului Este Numarul 37. 2) Calculati Suma 1+4+&+10+13+.
Vreau Rezumat La Florin Scrie Un Roman Secventa 2 Si 3
Compune Doua Probl Una De Algebra Si Una De Geometrie Folosind Reperele De Mai Jos: Algebra-suma De Nr Intregi Temperatura Ext Si Int A Pesterii;iarna-vara!Rapi
Cit Timp A Fost Primar De Chisinau Carol Schmidt
VA ROG FRUMOS!!!! 76.Sa Se Arate Ca Impartind Suma Si Diferenta A Doua Numere Naturale La Cel Mai Mic Dintre Ele,obtinem Acelasi Rest.
1) Un Sfert Din Jumatatea Sfertului Unui Numar Este 2. Care Este Numarul? 2) Jumatate Din Treimea Unui Numar Este 3. Care Este Numarul? 3) Ionel A Plecat In Tab
Ce Parte De Vorbire Insoteste Un Substantiv Aratand In Ce Masura Obiectul Denumit Este Cunoscut Sau Nu Cititorilor?
Imaginati-va Ca Sunteti Preşedinţi, Respectiv Prim-ministrii In Tara Minunilor. In Acest Sesns Va Trebui Sa Stabiliti Si Sa Scrieti Un Program Politic, Pentru
Scrie Cu Litere Numerele : 432 = 1 007= 1 070= 340 071= 1 000 000=