RO Study
👤
Jayden88o
Jayden88o
06-12-2022
Biologie
a fost răspuns
Acesta este un om sau animal?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete The Sentences.Use The Comparative Form Of The Adjectives In Brackets Are You .... (tall) Me? He Is .... (funny) You. My Hair Is .... (curly) Your Hair.
In Ce An A Inceput Bătălia De La Șelimbăr??
VA ROOG URGEENT!!! Un Triunghi Isoscel Are Baza Egală Cu 4 Cm Și Latura Laterală De 6 Cm .O Paralelă La Baza Triunghiului Determină Un Trapez , Care Are Lungi
Maria A Primit Naturals Neologic Care Conține 490 De Imagini Animale Dintre Acestea 216 Sunt Domestice Aventuri Sălbatice Câte Imagini Cu Animale Sălbatice Sunt
Exercițiu 4 Dau Coroana! Îmi Traduceți Va Rog Ce Ați Scris Dau Coroana! Urgentttt Va Roggg
Vreau Sa Stiu Metoda De Rezolvare Ca Am Calculat Eu Dar Nu Coincide Cu Raspunsul Din Culegere .
Cine E Bun Si Ma Ajut Si Pe Mine ! Care Sunt Cele Mai Mari Paralele Si Meridiane !
Nicoleta A Primit De Ziua Ei O Bicicletă Care Este Foarte Modernă .Aceasta Este Roșie Și Are Anvelope Late , Care Sunt Mai Rezistente Decât Cele Pe Care Le-a
COROANA! Se Citeşte De La Tastatură Un Şir De 10 Numere Întregi Mai Mici Decât 100.Să Se Determine Numărul De Elemente Care Au Ultima Cifră Egală Cu 3;Să Se De
Un Dreptunghi Cu Aria De 200 Cm Patrati Are Lunvimea De 40 Cm .Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu....