RO Study
👤
Nicaturcanu30
Nicaturcanu30
05-12-2022
Chimie
a fost răspuns
bjffndjdjsjsvshshsj
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grammarisert11 ** Complete The Sentences With A, Someor Any.There's A New Boy In Our Class.1 Are Theredogs In The Park?2 There'sbig Gardenbehind The House.3 The
Tatăl Este De Trei Ori Mai Mare Decât Fiul Său Iar Aceasta Are Este Cu 25 Mai Mic Decât Mama Știind Că Împreună Au 110 Ani Să Se Afle Vârstă Fiecăruidau Coroan
Un Turist A Parcurs Un Traseu In Trei Zile,un Traseu Cu Lungimea De 108 Km.In A Doua Zi A Parcurs Cu 6km Mai Mult Decat In Prima Zi.In A Trei Zi A Parcurs Cu 6k
Precizează Prin Ce Mijloc De Îmbogățire A Vocabularului S-au Format Cuvintele:deasupra,(brazii),mei,scăpărători.Din Textul:Primele Iubiri De Nicolae Labiș.DAU C
Mihai,Raluca Si Stefan Au Împreună 500 Lei. Mihai Cheltuiește 45 Lei,Raluca,100 Lei,iar Stefan 85 Lei. Ei Constată Că Acum Au Sume Egale De Bani. Câți Bani A Av
Cât Face [tex] \frac{7}{8} \times 14 - 3[/tex]
Ajutor La Exercitiul 3 Subiectul 2 ,promit Ca Dau Coronița Celui Căruia Imi Raspunde Corect
Am Nevoie De Ajutor , Multumesc
Cum Se Calculează 5 Ori 7+8=
Graficul Din Figura De Mai Jos Reprezintă Deplasarea Unui Autovehicul. Durata Efectiva De Deplasare A Autovehiculului Este Egală Cu ......ore.