RO Study
👤
Marian22091979
Marian22091979
05-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa mă ajuți urgent cu ex 1
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiul 5 Va Rog Frumos
Determina Latura Unui Patrat Cu Aria Egala Cu 16900cm Patrati.Transforma Rezultatul In Metri. (Raspunsul Este 1,3 M) Urgent!As Vrea Cu Rezolvare De Clasa A V-a!
Scrie Răspunsul Pentru Fiecare Din Cerințele De Mai Jos: Formulează Cate Un Enunț În Care Să Precizezi Următoarele Aspecte Din Textul Dat: -punctul Central De A
Dezleagă Taina: are Parte Cine Carte Are
2.Prezintă,într-un Enunț, Una Din Cele Trei Legende Citate Privind Originea Sahului.
In Urma Fermentatiei Glucozei Se Formeaza Doi Compusi.Calculati Cantitatea De Glucoza Supusa Fermentatiei,daca Unul Dintre Compusi Reactioneaza Cu Sodiul Metali
MOMO(Michael Ende) Dupa Ce Ati Depasit Numeroase Obstacole,tu Si Tovarasii Tai Ati Reusit Sa-i Eliberati Pe Toti Copiii Din Depozite.Povesteste-ne Si Noua Între
Care Este Masa Amidonului Supusa Hidrolizei Acide Urmta De Fermentatie,daca Au Rezultat 492,3L De Co2 Masurati La 27 Grade Si 2 Atm? Plsss Cinevaaaa!?
Am Pus 30 Puncte(15 Pt Fiecare Raspuns )va Rog Sa Faceti Cele Trei Exercitii. Multumesc Frumos .1) Arătați Ca 30×(1/3 - 0,3)=1l-am Facut Dar Vreau Sa Ma Verifi
Am Pus 40 De Puncte (20 Pentru Fiecare ) .Va Rog Sa Ma Ajutati La Aceste Exercitii Cu Cate O Mica Explicație În Rezolvare. Multumesc Mult 1) In Reperul Cartezia