RO Study
👤
Andrmona
Andrmona
05-12-2022
Istorie
a fost răspuns
Gasiti lucrarea lui Niccolo machiavelli
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Măsurile Laturilor Unui Triunghi Sunt Exprimate Prin Numere Naturale Consecutive. Dacă Perimetrul Triunghiului Este 927 Cm, Câți Centimetri Are Fiecare Latur
Ajutați Mă !!!!!!!!!
Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să-l Caracterizezi Pe Anticar, Personajul Din Textul Ioanei Pârvulescu.
Cum Am Ordona Vectori De Numere In Ordine Lexicografica. Desi Am Formula Nu O Inteleg:v 1.. I − 1 = W 1.. I − 1 Și V I < W I . de Exemplu Cum Am Ordona Lex
Dau Coroana!!! . Realizează Expansiunea Părţii De Propoziţie Subliniate În Structura Apărut Pe Neasteptate..., Precizând Felul Propoziţiei Subordonate Obţinut
12. Un Corp Cu Masa M1=1Kg Este Legat De Un Fir Inextensibil Cu Lungimea L=40 Cm Si Deviat Fata De Verticala Cu Un Unghi A=60 Grade, Dupa Care Se Lasa Liber.Can
Răspunde La Întrebări Cine A Fost Ștefan Cel Mare De Ce Nu L A Primit Mama Sa În Cetate Ce A Făcut Domnitorul Pentru A Câștiga Lupta
Probleme Rezolvabile Prin Metoda Grafică 1. Două Cărţi Au Împreună 650 De Pagini. Câte Pagini Are Fiecare, Dacă Una Are Cu 150 De Pagini Mai Mult Decât Celanta
As Vrea O Poezie Sau Urare De 1 Martie Pentru O Diriginta Foarte Iubita De Romana , Urgentt!! Primul Care Scrie Dau 10 Coroane
Argumenteaza Importanta Oceanelor Pentru Natura Si Societatea Umana