RO Study
👤
Geaninadragoi14
Geaninadragoi14
05-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent la mate
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noteaza Mijloacele Lexico-gramaticale Prin Care Se Exprima Vocea Ficțională In Poezie.Poezia Se Afla In Poza, Mulțumesc
Scrieți Ecuațiile Stoechiometrice Și Exprimați-le În Moli. Clorură De Amoniu + Acid Sulfuric --> Sulfat De Amoniu + Acid Clorhidricsulfura De Fier (ll) + Ac
Va Rog Frumos Repede Dar Și Corect Să Fie
Rewrite Using Passive Voice 1. A Famous Architect Built Our Block Of Flats In 1982. -Our Block Of Flats.. 2. People Eat A Lot Of Burgers Nowadays In The USA. A
Cum Ar Trebui Sa Incep ,va Rog Voi Sa Îmi Spuneți In Franceză Cum Trebuie Și Acolo La Oraș Nu E Nevoie Să Completați ,doar Vreau Să Știu Cum Să Formulez Pentru
.....................
Se Amesteca 350g Solutie Zahar Cu Concentratia Procentuala Cp=12% Cu 10g De Zahar Si 120 G Apa. Concentratia Procentuala A Solutiei Care S-a Format Este?
Составь Наказ Из 5 Пунктов Для Своих Детей, Как Нужно Себя Вести С Людьми, Чтобы Их Любили И Уважали В Обществе.
Conjugați La Modul Indicativ Timpurile: Prezent, Perfect Compus, Perfect Simplu, Imperfect: A Luci, A Primi ,a Întreba, A Ierta ,DAU COROANA 5 STELE SI O INIMA
Calulati: 3^72 : 2^8