RO Study
👤
Emynym
Emynym
05-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog mult, mă puteți ajuta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Ese 15-16 Propozitii Pe Tema ,, Pentru Ce Imi Apreciez Familia "
Se Considera Urmatorul Enunt: Se Citesc N Numere Naturale. Sa Se Numere Cate Sunt Divizibile Cu2, Cu 3 Si, Respectiv, Cu 6. Analizati Problema Si Scrieti Algori
Pentru Care Valoare A Lungimii Inaltimii Unui Trapez Dreptunghiular Cuu Unghiul De 45gr Si Perimetrul Ecag Cu 4 Cm Are Aria Cea Mai Mare?
Jumatatea Nr A Este Egala Cu Un Sfert Din Nr B Si Cu O Treime Din Nr C.Stiind Ca Un Sfert Din Nr A Este 19,afla Nr A,b,c
Aflati Coordonatele Virfurilor C Si D Ale Patratului ABCD,stiind Ca:A(2;-3),B(5;-3).va Roggg
Ajutor La Exercitiile 6,7 Si 8.
Jumatatea Nr A Este Egala Cu Un Sfert Din Nr B Si Cu O Treime Din Nr C.Stiind Ca Un Sfert Din Nr A Este 19,afla Nr A,b,c
Scrie Un Text Din Patru Enunțuri Care Să Aibă Sfîrşitul Dat. ... Şi Au Avut Un Crăciun Fericit! Am Aici 10 Rînduri. Vă Străduiți Să Faceți Patru Enunțuri
Completati Cite O Problema Pentru Fiecare Dintre Tipurile De Ecuatii Studiate. Formulati O Ecuatie Care Nu Are Solutii In Multimea ,,Z,, Explicatio.
Cum Se Rezolva Derivatele Partiale?