RO Study
👤
Toaderd655
Toaderd655
04-12-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutati-ma va rog dau coroana va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Informațiile Auditive Ajung În Scoarța Cerebrală În Lobul:a)parietalb)occipitalc)frontald)temporal
10.desenează Un Triunghi Și Măsoară Cele Trei Unghiuri. Calculează Apoi Suma Măsurilor Unghiurilor. Repetă Procesul Pentru Un Alt Triunghi. Ce Observi.11.se Con
Un Număr Este 35 Al Doilea Este O Șeptime Din Ele Iar Al Treilea Este O Cincime Din Al Doilea. Care Este Suma Celor Trei Numere?
Exercițiul 3 Si 4. Vă Roooooggg!
Completează Cu Numitorul Sau Numărătorul Potrivit, Pentru Ca Relatiile Să Fie Adevărate. V 34 9 Olos = 5 5 4 LOIN < 3 > Nico 2 6 5 10 75 Matematică - Cule
1 Rinichii - Organe 1 Csun C. Completeaza, Zona ..... Zona Medulară Cu Rol În Sistem Excretor Vezica Urinară
7x-3(5x+2)=4 Va Rog Cine Mă Poate Ajuta La Acest Exercițiu
Traduceți În Engleză Următoarele Propoziții: De Ce Îmi Ai Schimbat Orarul Zilnic. Obișnuiam Să Merg La Lucru Cu Metroul, Dar Astăzi Neam Uitat Biletul. Roțile M
6. Completează Enunțurile: A)............. Conduce Cu Ușurință Curentul .........b)vaccinul Se Poate Administra Prin ...........sau Pe Cale..........
Mi-ar Putea Face Va Rog Cineva Un Mic Rezumat La Textul Din Poza ? Am Încercat Dar Din Păcate Nu Înțeleg. Pana La Urma Dioclețian Conducea Singur Imperiul Sau C