RO Study
👤
Adelinaburz
Adelinaburz
04-12-2022
Limba română
a fost răspuns
8 cuvinte in legatura cu familia
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Il Vizita Mihai Pe Mos Miron Prisacarul
Intr-o Cutie De Chibrituri Sunt Minim 38 Si Maxim 40 De Bete.Se Pun La Un Loc Betele Din 10 Cutii.Din Ele, Alin Ia 250 De Bete Pentru O Constructie.Care Este Nu
Un Titlu Penru Traditii?? are Cineva O Idee va Rog Sa Imi Raspundeti Repede Imi Trebuie In Decurs De O Ora Un Titlu Si Nu Imi Vin Idei Prea Bune astept Raspuns
Hey Am Nevoie De Ajutor Repede Maine Am Teza Si Vreau Sa Stiu Cum Se Analizeaza Un Verb Un Substantiv Si Un Numeral Si Pronume
Opusul Cuvantului: Insemnata
Faceti Propozitii Cu : Research, Harness, In Order To, Substance, Damage, To Measure, To Be Tested, Manufacturer, To Make Sure, Product, To Be Safe , Irritation
Alcatuiti Propozitii: *Formate Din Doua Trei Sau Mai Multe Parti De Propozitie *In Care Sa Se Vorbeasca Despre Soare,padure,lanuri, *folosind Uramtoarele Verbe:
Un Automobil A Parcurs 824 Km Astfel:dimineata 1/4 Din Drum,dupa -amiaza 3/8 Din Tot Drumul,iar A Doua Zi Restul.Cat A Parcurs In Fiecare Etapa?
Alcatuiti Familia Lexicala A Cuvintelor: Frunza, Voinic, Galben
In Trei Lazi Se Afla 89kg De Mere.In Prima Si A Doua Lada Se Afla 62kg,iar In A Doua Si A Treia Lada Se Afla 71kg.Cate Kg De Mere Se Afla In Fiecare Lada?