RO Study
👤
Mihaiypro5672859
Mihaiypro5672859
04-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog mult!!! Dau coroană!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Planul Simplu De Idei Neamul Soimarestilor Caapitolul 1
Imi Da Si Mie Cineva Rezolvarea La Problema Asta Va Rog? "Ana Si Bogdan Au Impreuna 7 Mere iar Ana Si Catalin Au Impreuna 8 Mere.determinati Cate Mere Are Ana,s
Cat Inseamna Un Eurocent?dar O Lira Turceasca?
Problema: Construiti Un Triunghi De 24cm. Uniti Consecutiv Prin Segmente Mijloacele Laturilor Triunghiului. Masurati Lungimile Triunghiului Nou Format Si Calcul
Calculati Masa Hidroxidului De Calciu Format La Interactiunea Cu Apa A Oxidului De Calciu Cu Masa De 11,2g.
Redacteaza O Compunere De 15-25 De Randuri , in Care Sa caracterizezi Personajul Fat-frumos, Din Fragmentul De Basm Citat .Ajutati Ma Va Rog !!Făt-Frumos, Îm
Alcatuiti Propozitii Regente Acceptabile Pentru Subordonatele Propuse ...... La Ce Nu M-am Gindit Pina Acum. ........cu Cine Nu M-am Asteptat. ........din Ce
De Ce In Timpul Unei Furtuni Este Periculos Sa Te Adapostesti sub Arbori Inalti?
De Caractericat Poezia Lui M. Eminescu ,cind Amintirile Dupa Urmatorii Parametro 1)tema Poeziei 2)motivele 3)simbolurile
Dati Exemple Din Viata Cotidiana Din Obiecte,parti Din Obiecte Ambalaje Ce Au Forma De: A)piramida b)prisma c)trunchi De Piramida d)cilindru e)con f)trunchi D