RO Study
👤
Simaveronica47
Simaveronica47
04-12-2022
Istorie
a fost răspuns
Cine a fost petru cel Mare
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Va Rog :( În Perioada Interbelică, România A Continuat Să Fie O Monarhie Constitutionala. Potrivit Constitutiei Din 1923, Regele Era Capul Statu
Varog Răspundeți-mi Acm!!
Lucrare De Control 1. Tabelul De Mai Jos A Fost Extras Dintr-un Studiu Statistic Privind Transportul Zilnic Către Locul De Muncă. A Durata Medie Transportului 1
Bună Ziua !!vă Rog Foarte Mult Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu..... Îmi Bat Capul Cu El De Vreo Câteva Zile ....mulțumesc !! 21. Se Consideră Triunghiul ABC
2 Complete The Sentences With The Correct Form Of The Verb In Brackets. 1 If You 2 If The Ball Tennis, You (train) Really Hard, You (run) Faster Than Eddie. (bo
Imagineazăți Că Ai Un Prieten Din Timişoara. Scriei O Scrisoare În Care Să Îi Prezinți O Atracție Turistica Din Podul Doblrogei. (7-10 Rânduri) VĂ ROG REPEDEEEE
Da Exemple De Obiecte Din Mediul Apropiat Care Au Forma De Cub Si Resoectiv Paralelipied . Alt Exercitiu A Doua , Observa Desenele De Mai Sus Si Spune Ce Aseman
Un Text Care Să Aibă Titlul BROASCA FERMECATA Vă Rog E Urgent Rău Am Ore La 10:30
Subiectul I (30 Puncte) 1. Determinați N Din Relația [940+5+6-(15+5n)-1875]:3+5=3755. Aturale Este 5580. Dacă Adăugăm 6 Celui De-al Doilea Număr Pro
Am Nevoie De Niste Figuri De Stil Din Cartea Jungle