RO Study
👤
Emynym
Emynym
04-12-2022
Fizică
a fost răspuns
Vă rog mult, mă puteți ajuta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează Alte Două Întrebări În Legătură Cu Textul De Mai Sus Textul A Textul Se Numește Noroc Cu Laptele...
Doar Cele Încercuite, Dau Coroana, Repede Va Rog!
Alcătuieşte Enunturi Din Care Să Reiasă Sensurile Diferite Ale Cuvintelor: Port, Mare ,liliac,sare ,coș ,vin ,poartă . Va Rog Ajutați-mă
In Porestices Loanei Parvulescu A Fost Vorba Despre Prietenie Lucian Blaga (1895-1961), Unul Dintre Mari Status Sománe, Despre Care Cu Siguranță Vei Invata Mai
Analizeaza Substantivele Din Textul :Soarele Se Ridicase Numai De Câteva Palme Pe Cer, De-ai Fi Zis Că Apa Mării Încă Nu Se Zbicise Pe El Şi Mai Sfârâia, Scoțân
129. Să Se Rezolve În R Ecuațiile: A) 4x¹ - 4[x²] + 1 = 0; B) X6 - 16 [x]³ +64 = 0. □130. Să Se Rezolve Ecuația [5x² - 10x -12] = [-5x² + 10x - 12
Salut Vreau Și Eu Să Îmi Faceți Un Rezumat Pe Scurt La Asta Vă Rog Frumos Dau 50 De Puncte
27 O Bază A Unei Prisme Are N Muchii. Exprimați În Funcţie De N: a Numărul De Vârfuri Ale Prismei; b Numărul Total De Fețe Ale Prismei;
De Redactat Un Text Argumentativ De 10-12 În Care Săți Exprimi Opinia Despre Rolul Părinților În Formarea Copilului
21. Calculeaza Ac+bc+ad+bd Stiind Ca A+b=27 Si C+d=30. (Prin Ab Intelegem A•b) VA ROG DAU COROANA!!