INTERPRETĂM 1. Lucrați în perechi. Explicați semnificația următoarelor enunțuri, încadrându-le in teme întregului text. a. „Sunt singură. E curios, eu care mă plictisesc tot timpul - exceptând când sunt b. ,,Hotărât lucru, devin exasperantă prin stupiditate. N-am început încă să lucrez. An teatru, cinema sau când citesc o carte-, eu nu mă plictisesc când sunt singură citit câteva cărți. Nimic extraordinar. Timpul trece în aşteptare. Aştept ce? Mă-ntre Duc o viaţă de parazit." c. ,,Urez eului meu viitor să nu se plictisească ca eul meu prezent, căci - mai şti?-asta l-ar putea poate determina să citească aceste pagini, şi atunci - nu mă-ndoiesc- fi de ce să moară de plictis." 2. Redactează un text argumentativ, de 100-120 de cuvinte, în care să explici semnificat titlului cărții autoarei Jeni Acterian. IEŞIM DIN LUMEA TEXTULUI-REFLECTĂM 1. Imaginează-ți că eşti autoarea/autorul jurnalului. Scrie o pagină de jurnal, în car continui ideile prezentate.
![INTERPRETĂM 1 Lucrați În Perechi Explicați Semnificația Următoarelor Enunțuri Încadrândule In Teme Întregului Text A Sunt Singură E Curios Eu Care Mă Plictises class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d79/7e77d8ad5a7459ea161c0ed6f3b9ffa4.jpg)