RO Study
👤
Maria298925
Maria298925
03-12-2022
Matematică
a fost răspuns
___
descompuneti in baza 10 a7b
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read And Write. Va Rog Mult!! Urgent
Daca Din 210 Kg Mere Se Obtin 70 Litri De Suc,determina Ce Cantitae De Mere Este Necesara Pentru A Obtine 130 Litri De Suc.Cati Litri De Suc Se Obtin Din 224 K
Dau Coroana! Alcatuieste 4 Exemple De Locuţiuni/ Expresii Frazeologice Cu Lexemul ,,glas", Precizându-le Sensul Prin Sinonime Potrivite. Exemplul 1_____________
Proiect Profesia Mea -TAximetrist Va Rog Mult Datimi Ceva Ideo
Am Nevoie De Un Rezumat La Lecția "Bogatia Și Veselia" Și La "Fluierasul De Os".Urgent!!Dau Coroana!
Conjugați La Viitor Verbele: Mandar Carrer Escribir. Vă Rog Repede!!!
Subliniaza Verbele Din Propozitiile: A)A Venit Toamna Si A Inceput Sa Cata Frunzele B)Toamna Ne Da Roade Bogate Și Gustoase C)Mie Îmi Place Foarte Mult Toamna,
- Dreptul La Viata -dreptul La Un Nume-dreptul La Nationalitate-dreptul La Îngrijire Medicală-dreptul La As Exprimă Liber Opinia-dreptul La Protectia Impotriva
1. Textul Pare Să Recreeze Un Univers Fabulos, Asemănător Celui Din Basme. Discutați În Grupuri Și Numiți Elementele Care Conduc La Această Asemănare. (Iapa Lui
Elena A Cumparat De La Cofetarie 12 Prajituri , Unele Cu Ciocolata Si Unele Cu Frisca .Nr Prajiturilor Cu Ciocplata Este Cu 2 Mai Mare Decat Al Celor Cu Frisca