RO Study
👤
Tothh33
Tothh33
02-12-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog ajutati-ma e urgent!! :(
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Masura Celui De-al Treilea Unghi Al Unui Triunghi Cunoscand Masurile Celorlalte Doua:a)m(<A)=64 Grade Si M(<B)=59gradeb)m(<A)=58grade 29min
Floricica,floriceaMandra,mandruleana Mea,Ochii Tai Si Toate-s Bune,Sprancenele-ti Fac Minune;Mandra,mandruleana Mea,Floricica GingaseaOchii Tai Ma Baga-n Frica,
1)In Cuvantul culese din Vesul Florile Culese In Pahare Mor s-a Format Prin:a.compunereb.conversiunec.derivare2)in Versul Un bondar Le-aduce Vesti De La Surori
Indicati-mi 2 Moduri De Expunere Care Apar In Fragmentul D-l Goe. :-). Urgent
Corectati Greselile De Folosire A Adverbelor Din Urmatorul Text: Am Cumparat Trei Carti Noi Aparute In Colectia ,, Tezaur". Suntem Fermi Convinsi Ca Sunt Intere
Vreau Si Eu O Poezie Despre Iubire.
Completeaza Cu: Is,am,are.: A) The Window...........painted By My Mum. B) The Presents......packed By Us. C) Fresh Food....served By Them. D) My Coffe....made B
Caracterizati Un Personaj Secundar,din Basmul Praslea Cel Voinic ... Va Rog
Sa Se afle Numerele Naturale A Si B ,stiind Ca Suma Lor Este 79,iar Daca Impartim Numarul Cel Mai Mare La Cel Mai Mic,obtinem C Atul 2 Si Restul5
Problema: Daca Elevii Unei Clase Se Asaza Cate 2 In Banca,1 Elev Sta Singur In Banca,iar 2 Banci Raman Libere.Daca Elevii Se Asaza Cate 3 In Banca,6 Banci Raman