RO Study
👤
Par43
Par43
02-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Urgent! Am nevoie de răspuns!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Titlu Privighetoare Autor Alexandru Bratescpersonajul Principalpersonajele Secundarepersonajele Pozitivepersonajele Nagative
Nu Mai Stiu Cum Se Faceau Exercitiile Astea Cu Comparatii...de Exemplu Dintre Nr 5 Radical Din 2 Si 3 radical Din 5 De Ce Este Mai Mare 5 Radical Din 2 ? :D
Va Rog Sa Ma Ajutati Mult , Am Cateva Probleme La Matematica :1. Aratati Ca Urmatoarele Numere Sunt Patrate Perfect Dupa Exemplul :exemplu : 64*56 + 64*8 = 64*
Aflati Nr A Si B:a)[a,b]=150(a,b)=750b)[a,b]=72(a,b)=864am Nevoie Urgent!!!
Descompuneti In Factori Aplicand Formula:a²-b²=(a+b)(a-b):a)x²-4(x-3)²b)9x²-(3x+4)²Si Am Una Rezolvata Aici:d)16(3x-2)²-25x²=(12x-8-5x)(12x-8+5x)=(7x-8)(17x-8)S
Cine Ajuta Planta Sa Respire: Frunza, Semintele, Tulpina Sau Radacina?
Write About The Way You Usually Spend Your Week-end.Do Not Use More Than 80 WordsPLS AJUTATI-MA AM NEVOIE DE AJUTOR
Ar Putea Sa Imi Spuna Cineva Acordurile De La Melodia ''Esti Prea Perfect''-Radu Sarbu?(acorduri De Chitara Fara Capodastru+ciupitura)
Un Funicular Coboara Bustenii De Pe Un Deal Cu Inaltimea De 75 M Fata De Orizontala.Lungimea Firului Funicularului MN=150 M.Sub Ce Unghi Este Intins Firul Funic
A,b,c,d-nr Nat Nenule Astfel Incat A/b<c/d,atunci Sa Se Arate Ca A/b<a+c/b+d<c/d