RO Study
👤
Mihneaaenhim
Mihneaaenhim
02-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie repede de ex 5 si 6
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A' , B' , C' Mijloacele Laturilor [BC], [CA], [AB] Ale Triunghiului ABC Şi Un Punct M Apartine Planului. Considerăm Punctele N, P Astfel Încât MN = CC', NP
6* Determinați Mulțimile: A) A = {x = N/(x+1) | 5}; B) B= {x=N/10:(x−2)}; C} C= {xeN/(x−3)|4}; D) D= {xe N/(x+3) | 15}; E) E= {xe N/(2x+1)= Dis}; F) F= {xe N/(2
Alege, Din Lista Alăturată, Denumirea Stării Pe Care O Transmite Utilizarea Punc- Telor De Suspensie În Fiecare Situație Dată. A.,,- Ăăă... Dar Dumneata... Cum.
În Asia Se Vorbesc Aproximativ 2 300 De Limbi, Care Fac Parte Din Mai Multe Familii Lingvistice. Scrie Pe Spațiile Punctate Patru Familii Lingvistice Specific
Am Nevoie De Ajutor!!
Va Rog ,ajutati-ma.
Redactati Un Text Narativ De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Prezinti Animalul De Companie.Dau Coroana
Pe Un Raft Al Unui Magazin Sunt Cinci Cutii Cu Suc De Portocale Si Şapte Cutii Cu Suc De Mere. Un Cumpărător Ia, La Întâmplare, Trei Cutii De Suc. Care Este Pro
1. Înscrieți, Într-un Tabel, Caracteristicile Zonelor Climatice Ale Americii De Nord, Consultând Climogramele Şi Hărţile Climatice. Denumi- Teritoriul Rea Zone
Va Rog Ajutați Mă Cu Rezolvarea