RO Study
👤
Misarusinek
Misarusinek
02-12-2022
Matematică
a fost răspuns
сколько будет 1км в квадрате в ярдах
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Probabilitatea Ca Alegand Un Nr De La 1 La 100,aceasta Sa Fie Patrat Perfect Este Egal Cu ....
1.Construiți Enunturi Cu Urmatoarele Ortograme: Odată/o Data;întruna/intru-una Deloc/de Loc; Deoparte/de O Parte;altfel/alt Fel;demult/de Mult.2.Construiți 4 Pr
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu O Compunere Despre Importanta Naturi Ca Sursa De Inspiratie Pentru Poeti Romani.Compunerea Sa Fie De 15 Randuri...dau 80 De Pun
Scrie Exercitul Fiecarui Enunt,apoi Rezolva-l: a)M-am Ganditla Un Numar. L-am Inmultit Cu 4, Am Scazut Din Produsul Obtinut Catul Numerelor 32si 4, Am Obtinut 1
Doru A Cumparat 5 Baloane La Pretul De 10 Bani Si A Primit Rest 2 Monede De 25 De Bani.cu Ce Bancnota A Achitat Cumparatura?
Un Dreptunghi Are Perimetru 300 Cm Si Latimea 3/7 Din Lungime. Aflati Aria Dreptunghiului Exprimata In Dm Patrati. VA ROG!!!!!!!!! Dau 30 Puncte!
Ce Suprafata Are Continentul Antarctida? DAU COROANA .AJUTATIMA
Alcatuieste Propozitii Care Sa Contina "actiunile"i-a Povestit,scris,i-a Adus,i-a Cantarit
Într-un Bidon Se Găsesc De 4 Ori Mai Multa Apa Decât Ln Altul. Știind Ca , Ln Total, Ln Cele Doua Bidoane Se Afla 50l De Apa, Aflați Ce Cantitate De Apa Se Afl
Ln Versurile : AIci Colo Cerul Dispare Sub Mari Insule De Nori Rasunau Scuturand Din A Lui Poale LungiCuvantul Scuturand Ce Functie Sintactica Are