RO Study
👤
Salam778
Salam778
01-12-2022
Chimie
a fost răspuns
Ajutor va rog chimie
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Acatuiti Un Enunt S-a Sa S-au Sau
Va Rogggg Sa Ma Ajuti .Nu Luati In Considerare Ceea Ce Am Scris Eu, Doar Ma Gandeam Si Mai Mult Mazgaleam
La O Cofetarie S-a Adus O Anumita Cantitate De Lapte.Un Sfert Din Aceasta Cantitate S-a Folosit Pentruprepararea Inghetatei,jumate Din Cantitates-a Utilizat Pre
Din Banii Economisiti,Ducu A Cheltuit O Treime Pentru Un Joc , 20% Pentru O Carte Si A Mai Rămas Cu 96 Lei .Câți Bani A Avut Ducu Si Cat A Costat Fiecare Obiect
Numarul 45 Este Impartit In Patru Parti Inegale.Daca Se Adauga Primei Parti 2,din Cea De-a Doua Se Scade 2,cea Dea Treia Se Inmulteste Cu 2,iar Cea Dea Patra Se
În Bagaj Am Nevoie De 32 Kg De Fructe. Voi Lua De Trei Ori Mai Multe Mere Ca Pere Și Cele 3 Probleme Dar Cu Segmente
Numarul 45 Este Impartit In Patru Parti Inegale.Daca Se Adauga Primei Parti 2,din Cea De-a Doua Se Scade 2,cea Dea Treia Se Inmulteste Cu 2,iar Cea Dea Patra Se
Aflati Cel Mai Mic Număr Natural Diferit De Zero Care Este Multiplu De 13 Si Care Împărțit Pe Rand La 4 , La 7 Si La 5 Da Acelasi Rest Diferit De Zero
Ce Inseamna Expresia : A Fi Ca Un Ochi De Aragaz (sau Esti Ca Un Ochi De Aragaz)
In Magazinul Oficial Al Echipei Real Madrid, Un Echipament Imprimat Cu Numele Lui Ronaldo Si Cu Numarul 7, Precum Cel Purtat De Acesta Pe Teren, Costa In Total