RO Study
👤
Metal78
Metal78
30-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Acest exercițiu.Vă mulțumesc pentru ajutor!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Puncte) 5p 1. Numerele De Forma 4xx 5 Sunt........ 5p 2. Divizorii Numărului 24 Sunt...... 5p 3. Dacă Atunci Ab A 5 4 B 5p 4. Suplementul Unghiului Cu Măsura De
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
Două Unghiuri Care Au Același Vârf Cu O Latură Comună Și Laturile Necomune De O Parte Și De Alta A Laturii Comune Se Numesc Unghiuri.....? Vă Rog Că Am Remedial
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Daca 2,1 G Alchena Reactioneaza Cu 250 ML Solutie 0,1 M Apa De Brom, Alchena Care Poate Prezenta Izomeri Optici Este: A. 2-butena B. 2-pentena C. 2-hexena D. 1-
Scrie Din Text 2substantive Comune La Genul Masculin, Nr. Singular.2adjective Care Insotesc Substantive La Genul Masculin.2 Verbe La Nr.singular Si 2 La Nr.plur
Aflati Toţi Multiplii Comuni Ai Numerelor 111 Şi 74 Mai Mici Decît 1000.Precizati Cel Mai Mic Multiplu Comun Neutrul Al Celor Doua Numere.Va Rog !
Aratati Ca , Oricum Am Alege 5 Nr Naturale,exista Cel Putij Doua Care Dau Acelasi Rest La Impartirea Cu 4