Scoateti toate predicatele dun text,si specifica felul lor.
(Poza este prima parte)
sial
Seme
sia c
A
1. Tra
Grover era o țintă uşoară. Un sfrijit. Plângea când se enerva. Cred că rămasese repetent de câteva ori, pentru că era singurul elev de clasa a şasea cu acnee şi un inceput vag de barbă. Mai presus de toate, era schilod. Și avea scutire pe viață de la ora de educaţie fizică, pentru că avea probleme la musculatura picioarelor. Avea un mers ciudat, de parcă l-ar fi durut fiecare pas, dar nu vá lăsați pácáliți. Ar fi trebuit să-
vedeți cum alerga când se servea la prânz enchilada*. Deci spuneam că Nancy Bobofit arunca în el cu bucățele de sendviş, care rá- mâneau în părul lui castaniu, ondulat, şi ea ştia că nu-i puteam face nimic, pentru că eram în libertate sub supraveghere. Directorul má amenintase cu moartea prin sus- pendarea din şcoală, dacă ceva rău, jenant sau chiar uşor distractiv s-ar fi întâmplat
în această excursie. -O omor, am murmurat. Grover a încercat să má calmeze. - Nu-i nimic. Îmi place untul de arahide. Apoi s-a ferit de o altă bucată din prânzul lui Nancy.
- Pán-aici! am zis eu. Am dat să mă ridic, dar Grover m-a tras înapoi. -Eşti sub supraveghere, mi-a amintit el. Ştii cine va fi acuzat dacă se întâmpla ceva.(a 2a parte a textului)
![Scoateti Toate Predicatele Dun Textsi Specifica Felul Lor Poza Este Prima Parte Sial Seme Sia C A 1 Tra Grover Era O Țintă Uşoară Un Sfrijit Plângea Când Se Ene class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d67/fdd6e8c12b27274752117c5a3af77364.png)