RO Study
👤
Gutulaurentiu08
Gutulaurentiu08
30-11-2022
Matematică
a fost răspuns
aaaaaaaajjjjjjuuuutttoooorrr
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Si Mie Un Comentariu Ca Sa Demonstrez Ca E O Nuvela Povestea,, Doua Loturi".Multumesc!! :*
Imi Dati Niste Probleme Rezolvate De Clasa A VIII - A La Fizica Pentru Legea Lui Arihmede Si A Lui Pascal ?
Da_mi 3 Baloane De La Tine Si Vom Avea Acelasi Numar.Daca Mi-ar Da 3 Din Baloanele Ei As Avea De 5 Ori Mai Mult Ca Ea
Care E Diferenta Dintre Buretele De Mare Si Buretele De Apa????
1) Suma Dintre Un Numar , Dublul Sau Si Triplul Sau Este 84. Aflati Numarul.2)suma A Patru Numere Naturale Pare Consecutive Este 76. Aflati Cele Patru Numere.3)
Sfertul Unui Numar Natural Se Aduna Cu Jumatatea Numarului Si Se Obtine 69.Care Este Numarul
Trebuie Sa Fac Un Referat Despre Infiintarea Unei Firme,eu Am Ales O Pensiune.Am Ales Proiectul Cladirii,poze Cu Camerele Si Acum Trebuie Sa Fac Contabilitatea
Care E Secretul Studiului?Cum Trebuie Sa Imi Organizez Timpul Pentru A Avea Rezultate Bune?
Intr-o Impartire Deimpartitorul Este 51iar Restul Este 6.afla Impartitorul Si Catul.cate Solutii Sunt?
Ma Puteti Ajuta Cu O Compunere In Limba Engleza ? Comment On The Following Statement. It S Much Letter To See The Film Than Read The Book