RO Study
👤
Boika25
Boika25
30-11-2022
Matematică
a fost răspuns
VA ROGGGGGG DAU COROAONA
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog,cine Poate Sa Imi Spune Toate Povestile De Ion Creanga,fara Amintiri Din Copilarie ! Va Rog !
5 Verbe Conjugate +imperfectul Simplu De Inclus In Propozitii
Continua Enuntul Prin Doua Argumente, Cu Referire La Textul Amintirilor Din Copilarie (un Fragment La Alegere): Intr-o Naratiune, Cele Maiimportante Sint Verbel
Mediu De Viață Praferat De Păsări De Trei Litere ,,a,, Să Fie La Mijloc.
Indentificati Predicatele Verbale De La Exerciriul 5si Analizati Verbele Dupa Medelul Datva Rog Mult Dau Coroana!!
Lățimea Unui Paralelipiped Dreptunghic Este Egală Cu 2 M, Aria Totală Este 42 M Pătrați Iar Volumul Este Egal Cu 18 M Cubi. Aflati Lungimea Și Înălțimea.
In Triunghiul Dreptunghic ABC ( M A=90) Se Duce Mediana AM, M Apartine BC. Stiind Ca AB=AM=12 Cm, Calculati Segmentele BD,DC,AC,BC, Unde AD Perpendicular Pe BC
Mentioneaza Starile De Agregare Ale Apei Si Procesele Pe Care Le Sufera Apa Atunci Cand Trece Dintr-o Stare De Agregare In Alta.
10 Ex. Matematică Clasa A 6 A Nu Conteaza De Care Doar Să Fie Ușoare Dau Coroana
Stiind Ca X, Y, Z Sunt Direct Proporționale Cu 1,(2);3,(2);2,(3) Si X+y-z=38 Sa Se Afle Valoarea Expresiei E=2x+y+z