RO Study
👤
Mirunaaa2188
Mirunaaa2188
29-11-2022
Limba română
a fost răspuns
ajutați ma va roggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Determinati Numarul Real X Pt Care Numerele 1, 2x+2, 7 Sunt Termeni Consecutivi Ai Unei Progresii Artimetice.2. Cate Numere Naturale Impare Ab(cu Bara Deasup
Un Ciclu Format Din Două Izocore De VolumeV1 şi V2 = [tex] E^{2} [/tex]V1 (e Este Baza Logaritmilor Naturali) Şi Două Izoterme De Temperaturi T1 = 400 K şi
Fie ΔABC Dreptunghic In A. a) Daca BC = 12cm Si M(<C)=30° Atunci AB Este .... Cm. b) Daca AB = 10cm Si M(<C)=30° Atunci BC Este .... cm.
Vreau Citate/descrierii Din Capitolul 4 Din Amintiri Din Copilarie De Ion Creanga
1.Daca A*b=300 Si (a,b)=5 , Atunci [a,b]=? (cu Rezolvare)\2.Daca 12 Muncitori Termina O Lucrare In 10 Zile, Atunci 15 Muncitori Termina Aceeasi Lucrare In ... Z
O Carte A Fost Deschisa La Mijloc Si S-a Constatat Ca Suma Numerelor De Pe Cele Doua Pagini Este 135a) Cate Pagini Are Cartea?b) Cate Cifre Se Folosesc Pentru P
Cine Imi Spune Pasii Care Trebuie Urmati Pentru A Realiza O Scrisoare De Reclamatie,in Engleza?(the Hotel Receptionist Forgot To Place Your Wake Up Call- You Ov
Calculati Sinusul Unghiului A Al Triunghiului ABC In Care AB=4, BC=5 Si SinC=4/5.
Suma A Trei Numere Consecutive Este 129 .Care Sunt Numerele?
Heii..stiu Ca Nu Este Corect Dar.... Stiti Cumva Ce Rechizite Si Ce Materii Voi Avea In Cls A 6-a Ca Eu Trec si Vreau sa Stiu Cat Mai Multe... ;) :)PLEASE.. SU