RO Study
👤
Quinn2390
Quinn2390
29-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Matematica clasa IV.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul ABC În Care Unghiul A +unghiul C =2×unghiul B .Dacă AE Este Perpendicular Pe BC ,punctul E Aparține Laturii BC , Iar Bisectoarea Unghiului ABC In
Buna!Va Rog Rezolati Aceste Exercitii Pe O Foaie (Aratati Si Cum Ati Calculat / Cum Ati Ajuns La Acel Rezultat) A)7+513:9 = B)453:3+352:11=c)24432:12-18243:9=d)
Unul Dintre Elevi A Cronometrat Timpul In Care O Rata S-a Deplasat Pe Lac Pe O Distanta De 12 Dam. Acesta A Fost 2 Min Si 30 Sec. Afla Care A Fost Viteza Medie
Cum Se Inclina Dealurile De Vest Si De Ce?
5. Pregăteşte Un Tort Care Să Arate Deosebit! Prezintă Aspectul Tortului, În 3-4 Rânduri, Folosindcinci Adjective Diferite!Dau Coroana
Vă Rog Frumos Ajutați Mă,va Implor,nu Știu Nimic,va Rog Din Suflet,îmi Trebuie Pentru Asta Seara,va Mulțumesc, Exercițiul 4,5,și B Va Rog Frumos
2. Precizați Care Din Afirmațiile De Mai Jos Sunt False Și Care Adevărate:a) Rezistența Echivalentă A Unui Sistem De Mai Multe Rezistoare Legate In Serie Are Va
Calculați Aria Triunghiului ABC Dreptunghic In A Știind Că BC =5 Radical 2 Si M(<B)=45° Urgent!!!!!!
1. Funcția Premisă A Marketingului: A) Satisfacerea În Condiții Superioare A Necesităților De Consum B) Cercetarea Pieței, A Nevoilor De Utilizare Și De Consum
Care Este Formula De Definiție Pentru Densitatea Substanțelor