RO Study
👤
SARANICOLAE27
SARANICOLAE27
29-11-2022
Matematică
a fost răspuns
p) 4+4x[4-4:(44: 4-49: 7)]x4-40=.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă (an) Este O Progresie Aritmetică Cu A3=-11 , A5=35 Și N=20 , Determinați Rația , Primul Termen , A1 Și Suma Primiilor N Termeni:
Mama Are 36 De Ani. Vârsta Fiicei Sale Reprezintă A Noua Parte A Cea A Mamei,iar Vârsta Fiului Este De 2 Ori Mai Mare Decât A Surorii Sale. Câți Ani Are Băiatul
15 Completează Tabelul, Indicând Felul Sunetului I Din Cuvintele Date.
Ma Poate Ajuta Cineva La 6 Sau 7????va Roggggggg.....Dau Coroana Promitttttt...Va Implorrrrrrrr
1.Care Dintre Următoarele Afirmații Sunt Adevărate ? a)Undele Electromagnetice Nu Se Propagă În Vid. b)Undele Electromagnetice Sunt Longitudinale. c)Mediul De P
5. Înfigura Alăturată Este Reprezentat Un paralelogram ABCD Cu Unghiul ADC = 150° Și DC=32cm. Distanţa De La C La AB Este De 8cm. Distanta De La Punctul B La Dr
Aș Vrea Și Eu Un Rezumat De La Harriet Spionează!!!!Rapiiiddd!!!!!Nu Vreau De Pe Copertă!!!!
5.Scrie Cinci Cuvinte Derivate De La Cuvântul De Bază Galben.6.Stabileşte Câte Un Antonim Pentru Cuvintele Subliniate În Textul Propus.7.Numeşte Un Mod De Expun
Cum Il Pot Scrie Pe 29 La Puterea 2001 Ca O Suma De Trei Patrate Perfecte?
Vă Roooog Multt,ajutati-mă Cu Acest Ex.,va Roogg Multt ,am Mare Nevoie De Ajutorul Vostru,vă Voi Ajuta Și Pe Voi,fac Oriceee! Rapidd !!!