RO Study
👤
Stimutc
Stimutc
28-11-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Îmi Aduc Aminte Că La O Oră De Matematică Am Avut De Rezolvat O Problemă Cu Toporasi. „Într-o Zi De Primăvară, În Poiană A Înflorit Un Toporaș. În Zilele Urm
Determinați Funcțiile De Gradul Întâi Care Verifică Relaţiile V XER: A) F (2x+3)+2 F (x-2)=16x-1; B) (f•f)(x) – 3 F (x+1)=-10.
Ma Puteti Ajuta Va Rog?
5. Rezolvaţi În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile: a) 13-2 I 2x- 5 I= -5; b) 3[2|2x - 3 I-9] - 8 = 7.
1. Se Consideră Funcția F :(1.+oo) R.f(x) = Xpatrat +ax/x-1 . Unde A Aparține R b) Determinati A Aparține R. Ştiind Că Dreapta De Ecuație Y = X + 3 Este Asimpto
Va Rog Ajutați-mă1•Numerele De Forma Yx , Pentru Care Yx Este Pătrat Perfect Sunt...2•Suma Numerelor Prime Cuprinse Intre 10si 25 Este Egală Cu 85?
28. Laturile Unui Trapez Isoscel Sunt Tangente La Un Cerc (trapez Circumscriptibil). Ştiind Că Lungimile Bazelor Sunt De 48 Cm, Respectiv De 12 Cm, Determinati:
6. Menfionează, În Câte Un Enunt, Tiparul Textual Din Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos Deschide Usa Tinzii; O Incuie Grabnic; Intră Într-o Odaie Mică Şi In
Va Rog, Ajutati-ma!!!!!!pls, Dau Coroana
6. Serie Un Text Creativ Dupa Benzite Desenate Mai Jos, Respectand Introducerea Cu Si Incheierea. Dai Un Titlu Potrivit.