RO Study
👤
Cristiboubatran
Cristiboubatran
28-11-2022
Limba română
a fost răspuns
cine mă poate ajuta cu tema
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
ABC Isoscel , AB=AC , M Aparține AB, N Aparține AC Astfel Încăt AM-MB=AN-NC. Demonstrați Ca Triunghiul AMN Este Isoscel. Va Rog Repedeee!
Găsiți Cel Mai Mare Număr Natural De Trei Cifre (în Baza 10) Știind Ca, Dacă Îl Împărțim La 12 Și 2,obtinem De Fiecare Dată Același Rest.
What Are They Doing? Look And Completein Your Notebook.She's Playing The Guitar.... Reading A Book.3 ... Singing.! ... Playing Football.... Picking Flowers.
6. Rescrie Enunturile Date, Corectând Greselile Identificate,a. A Discutat Indelung Cu Dragele Sale Colege De Facultate.b. Pentru Că Se Plictisea, A Intrat In V
URGENT AM NEVOIE PENTRU UN TEST!! VREAU EXPLICATII!!DAU FUNDA Forta De Tractiune A Unei Locomotive Este De 60kN, Pentru O Viteza Constanta De 72 Km/h. Determin
Cum Să Formulez Această Propoziție În Engleză: "Această Sărbătoare Este Pe Data De 1 Decembrie Mai Exact Ziua României".
Vă Rog Frumos Sa Ma Ajutați.
Daca A:n-b:n=9,iar A-b=45,n=?
10. Ionuţ, Un Băiat De 10 Ani, Este Titularul Unui Cont De Economiideschis De Părinţii Săi.In Luna Noiembrie, Ionut A Depus 100 Lei, În Luna Decembrie O Sumădub
Compune O Problemă După Fiecare Dintre Reprezentările Grafice De Mai Jos.Îmi Trebuie Pentru Azi Vă Rog Ajutați-mă!!!Dau Coroană!!!