RO Study
👤
Soric38
Soric38
27-11-2022
Istorie
a fost răspuns
Rezumat din textul william shakespear dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG MULT DAU COROANA „METODELE DE EXTERMINARE A EVREILOR” IMI TREBUIE REPEDE
5. Расскажите По Плану Об Одном Из Этих Деревьев: Дуб, Рябина, Берё- За, Тополь. План: 1) Какбе Это Дерево? 3) Что Делают Из Этого Дерева? 2) Где Оно Растёт? 4)
2 Ovidiu A Primit Ca Rest De La Cumpărăturile Făcute Următoarele Monede: Moneda Numărul De Monede: Încercuiesc Bacnota Pe Care Ar Fi Putut-o Primi Rest
Se Considera Triunghiul ABC In Care AD Este Jntaltime. Indica: a) Pr (BC) AB b) Pr(BC) AC c) Pr (AD) AB d) Pr(AD) AC Ce E In Paranteza Sunt Indice. Dau Coroana
Va Rog Ajutati-ma, Dau Coroana Și UrmarireSe Dă Textul: “Într-una Din Zile, Moșneagul Chemă Fata Și-i Zise: - Draga Tatei, Iaca Ce-mi Tot Spune Mă-ta De Tine: C
Dintr-un Fisier Se Citesc N Numere Intr-un Tablou Unidimensional. Afisati Elementul Minim Impar (in Caz Ca Asa Element Nu Exista - Afisati Primul Element Din Ta
Vă Rog Mult Mă Puteți Ajuta Cu Aceasta Problemă?
Ce Acțiune Necesită Descărcarea Unor Date Pe Un Calculator Dintr-o Rețea? A. Primire Unui E-mail; B. Deschiderea Unui Calculator; C. Imprimarea Unui Document; D
Salut! Cei Care Ați Avut Un Ierbar Scolar Îmi Puteți Spune Daca Pot Pune In El Și Trifoiul Cu Trei Foi?
Să Se Afle Volumul Piramidei Triunghiulare Regulate Care Are Aria Laterală Egală Cu 180[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³ Și Aria Bazei Egală Cu 108[tex]\sqrt{3}[/tex] Cm³