RO Study
👤
Adelinionascu08
Adelinionascu08
27-11-2022
Engleza
a fost răspuns
faceți va rog ex din poza
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am La Algebra O Proble De Nota 10 :o Gaina Jumate(1,5).............................o Zi Jumatate(1,5)...........................un Ou Jumatate(1,5)3 Gaini......
Scurte Propoziti In Care Cuvintele: Lung,subtire,limpede,fericit Sa Fie Epitete.
Dă Trei Exemple De Interacțiuni Intre Două Corpuri In Urma Cărora Se Pot Simultan Un Efect Dinamic Si Unul Static .Mă Ajutați?Vă Rog ?
Am Si Eu Doua Probleme De Rezolvat Prin Metoda Figurativa.Va Rog Frumos! Problema Nr.1:Suma A3 Numere Este 246.Al Doilea Numar Este De Doua Ori Ma
Alcatuiti Propozitii In Care Cuvintele De Mai Jos Sa Aiba Alte Sensuri Decat Cele Din Text : Domn, A Paste, A Intoarce, A Gati, Masa, A Adapa, Cap, Casa, A Umbl
Cumparand O Camasa, O Persoama A Cheltuit 40% Din Suma Pe Care O Avea. Stiind Ca A Ramas Cu 180lei, Aflati Suma Pe Care A Avut-o Initial.Nu E Tema, Doar Ca Nu P
Diferenta A Doua Numere Este 5.daca Din Suma Lor Scadem Diferenta,obtinem 40.care Sunt Cele Doua Numere
Compunere, Un Text Narativ In Care Personaj Sa Fie Un Animal
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 195,in Conditiile In Care Primul Numar Adunat Cu 75 Este Egal Cu Al Doilea Numar Adunat Cu 40.
Scrie Trei Enunturi In Care Sa Prezinti Cauze Care Duc La Diminuarea Calitati Solului.