RO Study
👤
BiancaBia67
BiancaBia67
27-11-2022
Limba română
a fost răspuns
repede va rog am nevoie, ex 2
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fill In The Missing Words From The List Below.then,act Out The Dialogue in Pairs..write,aspirin,wrist,hurts,sparainedDoctor,i Think I've Broken My...can You Mo
Cine Ma Poate Ajuta La :In Enuntul 'Primind Porunca Asta, Argintarul Se Infatisa Imparatului, Rugandu-se Sa-l Ierte Si Zicandu-i' Exista:a. Patru Predicateb. Tr
Suma A Trei Nr Naturale Este 243. Impartind Primul Nr La Al Treilea Obtinem Catul 12 Si Restul 7 ,iar Impartind Al Doilea Nr La Al Treilea Obtinem Catul 5 Si Re
Cum Se Face O Ecuatie Gen [tex] \frac{x}{x-1} [/tex] Apartine Lui Z.
Va Rog Ajutati-maaaaaaaa !!!!Comentati Va Rog Citatul :"Cartile Se Scriu In Singuratate,insa Impotriva Ei."Va Roog Multt :((((((((((((
Tu esti Capitanul,ai multi Soldati.Cati ani Are Capitanul?.........:)
Fill The Missing Verbs. Tim_____________________up At Seven O'clock. He_____________________his Teeth. He____________________his Face. He___________________dres
Numeste Regii Romaniei In Perioada Interbelica Si Cite Un Eveniment Care A Avut Loc Cu Participarea Lor.
Cate Tari Sunt In Toata Europa??????
Ma Ajutati Va Rog?! La Engleza Trebuie Sa Scriu Regimul Meu Zilnic "My Daily Programme"Nu Am Prea Multe Capacitati La Engleza Ca Asa Ca Ma Adresez Voua Cei Care