RO Study
👤
Dobadenismihai10
Dobadenismihai10
27-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Fata săracului cea isteață
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Elaboreze Un Program Care Calculează Valoarea Expresiei S= Max(min(a,b), max(c,d)), Utilizând Funcţia Cu Parametrii Care Determină Numărul Mai Mare Din Do
#d. Precizează Sensul Substantivului Pisicăria, Precum Și Rădăcina De La Care S-a Format.
Uneste In Ordine Alfabetică, Punctele In Fiecare Caz. M D B N o . E • Ce • Completează Tabelul Următor Cu Informatite Potrivite. • Ce Figuri Geometrice Ai Obtin
Ajutor La Trigonometrie
Aici Sunt Ultimile 4 Exerciții
Stabilește Valoarea De Adevăr Pentru Următoarele Enunțuri: 1. Biserica Protestantă Acceptă Crezul Preluat De La Romano-catolici, Cu Adaosul Filioque.2. Ortodoxi
Salut! Imi Poate Explica Cineva Cum Se Rezolva Punctul C Va Rog? Problema E Una De Bac Mate M1 F(x)=4x³+1
Centrul Național De Politici Si Evaluare În Educatie 5p 5. Rezultatul Calculului 212-672 +372 Este Egal Cu: A) 1173 B) 43 C) VE D) - 2Ajutor Va Rog Dau Coruana
Sa Se Scrie Un Program C++ Care Simulează În Memoria Ram Operațiile De Adunare Sau De Scădere A Doua Numere Pozitive. Cele Doua Numere Și Rezultatul Vor Ocupa 8
Buna, Am Rezolvat Si Nu Mi-a Iesit Niciun Rezultat Din Variante. Cat Mai Explicit Daca Se Poate. Multumesc !In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Teren In For