RO Study
👤
Andreeaanastasia45
Andreeaanastasia45
26-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog, ajutați-mă!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Listă Sau Mini Eseu Ce Aş Face Dacă Aş Fi Directorul Şcolii.Vă Rog Foarte Mult Normal Da Nu 2 Cuvinte.Mâine La Şcoala O Sămi Dea In Cap Dacă Nu Scriu Tacşto V
1. Calculaţi: A) 3,81 +1,16 B) 12,3-1,5 C) 7.5.2 D) 3,72:4 E) 4,57 - 10 F) 375,46: 100 G) 2,5² H) 1,34 1,35 I) 5,47: 5,4² J) (9,7²)³ DAU CORONAVIRUS ȘI CEVA COV
Suma A Trei Numere Naturale Consecutive Pare Este Cu 14 Mai Mare Decât Suma Următoarelor Două Numere Consecutive Pare Să Se Determine Numărul Din Mijloc
Cateva Randuri In Engl Cu Manacarea Ta Preferata
*Complete The Second Sentence So That It Means The Same As The First. Use Up To Three Words.* 1) These Shoes Are Too Big For Me. These Shoes Don't .... Me. 2)
De Ce Jean Bart Și La Amintește Cu Drag Pe Creangă Ce Dovedește Patima Lui Creangă
Numește Părțile De Vorbire Înaintea Cărora Se Află Articole Demonstrative În Propozițiile De Mai Jos A. Cele Patru Zambile Înflorite Sunt Frumoase B. Cel De-al
4, Subliniază Predicatele Din Enunţurile De Mai Jos, Precizând Felul Lor. A) Mănuşile Sunt Groase. F) După Terminarea Facultății, Vei Fi Inginer. B) Să Fi Citit
.Vă Rog Frumos Să Ajutați Mă Am Nevoie La Limba Și Literatura Română De Făcut O Compunere Despre Cartea Preferată În Cinci Patru Alineate Despre Un Despre Un Fr
Când A Murit Zoia Ceaușescu, Fiica Dictatorului?