RO Study
👤
Low2000
Low2000
26-11-2022
Matematică
a fost răspuns
În triunghiul ABC bisectoarele AA,BB și CC
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Elev Citeste O Carte In Patru Zile In Prima Zi A Citit 3 Pe 7 A Doua Zi 1 Pe 3 A Treia Zi 1 Pe 4 A Patra Zi I Au Mai Ramas 24 Pg
Buna Ziua! Am O Rugaminte Urgenta Am Nevoie De Un Eseu La Romana De 1 Pagina Jumate(400 Cuvinte) In Care Sa Prezint Importanta Si Rolul Jocului Asa Cum Apar In
Ce Valori Pot Fi Citite Pentru Ca Pe Ecran Să Fie Afișat Textul 2? #include using Namespace Std; int Main() { Int A; Cin>>a; If (a < 2) {
Salut. Am Nevoie De Ajutor Cu Un Item De La Bacalaureatul De Informatica, Profil Umanistic 2018, Si Anume: Un Robot Este Programat Să Parcurgă Porțiuni De Drum
Transcrie O Propoziție Sunordonată Din Fraza Precizând Felul Acesteisa: Am Reuşit Să Aflăm De La Specialiştii Cu Care Am Vorbit
Din 10 Kg De Struguri Se Obtin 6,2 L De Vin.Cât Vin S A Obtinut Din 2575 Kg De Struguri?
Un Bec Montat Într-un Circuit Electric Consumă Puterea P . Dacă Tensiunea La Bornele Becului Se Reduce Lajumătate Şi Admitem Că Rezistenţa Electrică A Becului N
Buna Ziua, Natalia Poklit! În Caz Că Aveți Nevoie De Mai Multe Informații, Nu Ezitați Să Ne Apelati La Numărul XXXXXX Iar Unul Dintre Operatorii Noștri O Să Vă
Problema 3. În Produsul 1 · 2 · 3 · 4 · . . . · 2018 Se Elimina Toate Numerele Pare Si Toate Numerele Care Au Cifra Unitatilor 5. Care Este Ultima Cifra A Produ
Ajutor! Voi Da Coroană.