RO Study
👤
Rotaravram
Rotaravram
25-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Problema 4 va rog !!
Mulțumesc !!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Aceasta Problema Cat Mai Repede: Un Biciclist Parcurge Distanta Dintre Doua Orase In Patru Zile. In Prima Zi Parcurge O Cincime Din Dru
Cum Aflu Înălțimea La Care Se Ridica Apa Intr-un Poliedru , Tinând Cont Ca Aceasta Este Mai Mică Decât Volumul Poliedrului . P.s Am Toate Lungimile De Care Am N
Care Este Suprafata Templului Lui Zeus Olimpianul
Afla : A : 6 + B : 12 Stiind Ca : A Este Triplul Lui X Din : 30 :[ 5 X 4 : ( 3 + 2 ) + 1 ] + X = 16 Iar B Dublul Lui Y Din : 2 X [ 3 + ( 4 + Y
3x+11 Supra 4 +2 Ori ( 2x-7 Supra 5 + 3x-1 Supra 2) = 9(x+4) Supra 10 - 2(x+3) Supra 5 + 5x+1 Supra 10 -> Rezultatul Este 1 :||||| VA ROG AJUTATI-MA :3 MERS
3x+11 Supra 4 +2 Ori ( 2x-7 Supra 5 + 3x-1 Supra 2) = 9(x+4) Supra 10 - 2(x+3) Supra 5 + 5x+1 Supra 10 -> Rezultatul Este 1 :||||| VA ROG AJUTATI-MA :3 MERS
Afla : A : 6 + B : 12 Stiind Ca : A Este Triplul Lui X Din : 30 :[ 5 X 4 : ( 3 + 2 ) + 1 ] + X = 16 Iar B Dublul Lui Y Din : 2 X [ 3 + ( 4 + Y
Doua Foi Patrate De Tabla, Din Acelasi Material, Au Aceleasi Dimensiuni Exterioare, Insa Una Este Decupata In Interior. La Cresterea Temperaturii, Latura Patrat
Dintr-un Numar Scad Un Sfert Si Inca 6 Si Raman Cu 12. La Ce Numar M-am Gandit .
Stiind Ca Suprafata Complexului Se Intinde Pe 60 Ha Si O Treime Este Formata Din Constructii Calculati In Metri Patrati Zona Ocupata De Constructii Cu Rezolvare