RO Study
👤
Nicacatalina7973
Nicacatalina7973
25-11-2022
Franceza
a fost răspuns
De ce ati place basketu
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu.Multumesc Dau Coroana!1)triunghiul ABC Dreptunghic Cu Măsura Unghiului A De 90 De Grade Măsura Unghiului B De 30 De Grad
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Acest Exercitiu.Multumesc Dau Coroana!1)triunghiul ABC Dreptunghic Cu Măsura Unghiului A De 90 De Grade Măsura Unghiului B De 30 De Grad
Știind Că Două Cămăși Și Șase Tricouri Costă 100 RON Iar Cinci Cămăși Și Șapte Tricouri Costă 145 RON Aflați Cât Costă O Cămașă Și Cât Costă Un Tricou Aflați Câ
Numărul De Forma Ab Pentru Care 3ab+ab4=425 Este:A. 21B.11C. 12D.33
Se Dă O Matrice Mt Cu N Linii Și M Coloane. Să Se Afle Submatricea De Sumă Maximă Din Matrice.
Limita Cu Progresie Geometrica, Cred :))), Am Incercat Eu Cu Suma Termenilor Dar Nu Imi Da Si Nu Inteleg Unde Gresesc
La Contactul Cu Carpatii Occidentali , Dealurile De Vest Se Prezinta Asemenea Unei a) Borduri Piemontane Scunde Si Fragmentate De Vai b) Borduri De Dealuri Pie
Va Rog O Propozitie Cu Cuvintul That
Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Bulevardulmieaduna ,, Băteam Bulevardul Republicii În Sus Și-n Jos Și Mie Mi Se Părea De Fiecare Dată Că Bucata Aia De-o Sută
UPT AL286. Vă Rog Mult De Tot!