RO Study
👤
Rusnacs2681
Rusnacs2681
25-11-2022
Matematică
a fost răspuns
406-4×[3×(30-18:6:3)].
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Du-te La Madam Preotescu Și Intreab-o Cum Îl Cheamă Pe Băiatul Pe Care Mi L-a Recomandat Că Să Ți-l Recomand D-tale.Sarut Mânușițele...Eu...drept Să-ți Spun...n
.Emotia Transmisa Din Textul Unu , 30-70 Cuvinte
2×1=1000+300÷6×90=200+2004×65×6
Observă Cu Atenţie Imaginile Următoare, Apoi Citeşte Ce Spuncomportamentul Persoanelor Din Fiecare Imagine. Stabileştecopiii. Alcătuieşte, După Model, Câte Un E
4) Conform Graficului Funcţiei F : R+R,a) Aflați "zerourile Funcţiei F.b) Determinati Semnul Funcției F,c) Precizați Dacă Funcția F Este Strictcrescătoare Sau S
Argumentează Afirmațiile Următoare: A) Frunzele De Nufǎr Au Stomate Numai Pe Epiderma Superioară. B) Transpirația Este Mai Intensă La Lumină. C) Gutația Are Loc
Ce Este Iertarea?! DAU COROANA PENTRU RASPUNS CORECT
Buna Seara! Se Poate Sa Va Trimit Bani Pentru Scoala Pe Alt Cont,deoarece Aplicația Revolut Nu-mi Funcționează.(este Scris Corect)
2. Subliniaza Pronumele Relative Din Frazele De Mai Jos, Precizând Cazul Si Functia Sintactică A Acestora.
9. Menționează, În Calet, Modul Şi Timpul Primului Verb Prin Care Se Exprimá Predicatul Verballnotează În Calet Din Prima Replică A Lui Jesse