RO Study
👤
Gumita80
Gumita80
25-11-2022
Limba română
a fost răspuns
Scrie trei ghicitori despre țara România
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11 Mets En Relief Les Phrases Suivanter,comme Dans L'exemple.→Exemple: La Culture Et La Littérature Françaises Meplaisent Beaucoup.-> Ce Qui Me Plaît Beaucou
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva La Acest Ex Va Roggg, Urgenttt ✨ Dau Coroana
Am Frământat Întreaga Noapte Trupul Femeii Străine, Cu O Furie Deznădăjduită, Ca Să-mi Demonstrez Că Tot Ce Oferă Una, Îți Poate Oferi Şi Cealaltă Şi Că Nu Meri
Bunica A Copt 15 Plăcinte. Dan A Mîncat 10.Cu Ce Erau Plăcintele ?
3. Calculând (sin 30+ Cos 30°). (cos 60° - Sin 60°) Se Obține:5pa) 0,5b) -0,5c) 0d) 1
8. Continuă Enunțurile Următoare Cu Regentele Propozițiilor Circumstanţiale Condiționale.Raspunsurile Tale Sa Fie Surprinzătoare/creative. ofer Coroana Si 50
Fişierul Bac.txt Conţine Un Şir Crescător De Cel Mult 106 Numere Naturale Din Intervalul [0,109], Separate Prin Câte Un Spaţiu. Se Cere Să Se Afişeze Pe Ecran F
Dintr-o Rolă De Cablu De Sută De Metri Se Folosesc La O Lucrare 88 MCabluri Rămase Distrug Distribuie În Mod Egal La Alta Alte Lucruri Două Lucrări Pentru Mont
Am Nevoie De Ajutor In A-mi Calcula Media Anuala. Medile La Materi Sunt 11x10 5x9 1x8 Plus Purtare 10 Medile Materilor Se Rotunjesc, De Exemplu Daca Am 9,55 Va
Va Rog, Vreau Doar Punctul B De La Exercitiul 15, Dau 100 De Puncte. Rezultatul De La Final Pentru Punctul B Este 52 Cm.